Keuken op maat

Droomt u ook van een prachtige keuken die helemaal in uw stijl en van alle gemakken voorzien is? Rottier Maatwerk Meubels ontwerpt en plaatst keukens en eettafels op maat in uw woning.

Keuken op maat

Rottier Maatwerk Meubels renoveert en bouwt al sinds 2004 keukens op maat. Bij ons bent u verzekerd van een unieke en gepersonaliseerde keuken, doordat we goed luisteren naar uw wensen en rekening houden met uw ruimte en woonstijl.

Woonkeuken, de gezelligste plek in huis

Een trend op het gebied van keukens is de open woonkeuken. Een gezellige, centrale plek in huis voor alle gezinsleden. Een open woonkeuken is de ideale manier om te kunnen koken voor gasten of gezinsleden en ondertussen toch direct contact met ze te hebben. U kunt ook voor een open keuken kiezen om uw woonruimte of keukenruimte te vergroten. Een open woonkeuken maakt onderdeel uit van het interieur, daarom denken we met u mee om keuken en interieur zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Eettafel op maat

Een belangrijk onderdeel van uw keuken en woonruimte is de eettafel. Hier wordt niet alleen aan gegeten, maar ook aan geknutseld, geborreld, gekletst, gewerkt en nog veel meer. De eettafel moet dus praktisch zijn en aangepast op de gebruikers, daarom willen we u eerst een beetje leren kennen. Vervolgens kunnen we een ontwerp op maat maken voor uw ultieme eettafel. Na uw goedkeuring op het ontwerp gaan we aan de slag. De eettafel wordt tot slot bij u  thuis afgeleverd en gemonteerd.

 

Wilt u meer weten over een keuken op maat of een eettafel op maat? Neemt u dan contact met ons op via e-mailadres info@rm-2.nl of bel, sms, whatsapp ons op 06-38286567